RSD-Nieuws

10.07.2016

Vliegende start voor RSD

Nieuwe, spectaculaire educatieve reizen maken vakantie tot grote belevenis

RSD profiteert van zijn jarenlange ervaring als organisator van educatieve reizen en maakt een vliegende start: onze professionals voor reizen presenteren wereldwijd nieuwe, fascinerende bestemmingen – en dat in de bekende hoge kwaliteit.

Daarbij kunnen de gasten van RSD uniek werelderfgoed en geniale architectuur bewonderen. En tegelijkertijd genieten van de charme en het levensgevoel van vreemde landen en culturen op een kleurrijke markt, in romantische steegjes of bij vissers aan het strand.

meer15.03.2016

Turkse minister vol lof voor de inzet van RSD

Christian Funk, de eigenaar van RSD, en dhr. Mahir Önal, de Turkse Minister voor Toerisme en Cultuur, hadden tijdens de ITB, de toerismebeurs in Berlijn, een zeer welwillende gedachtewisseling. Dhr. Mahir Önal sprak zijn dank uit voor de uitstekende ondersteuning van het Turkse toerisme en waardeerde de grote inzet van RSD in Turkije. “De rondreizen bieden een prachtige gelegenheid om de overvloed aan culturele highlights binnen een korte tijd te leren kennen en zo het enthousiasme voor Turkije te vergroten”, bevestigde de minister.

meer


12.08.2015

RSD helpt na zware aardbeving in Nepal

Meer dan 8.500 doden vormen de treurige balans van de rampzalige aardbeving in april 2015 in Nepal. Ongeveer 8,6 miljoen mensen zijn direct getroffen, daarvan 1,2 miljoen kinderen. Hun dagelijkse leven werd vernietigd, ze hebben geen dak meer boven hun hoofd, velen hebben familieleden verloren. De voortdurende angst voor verdere aardbevingen en de grote armoede zijn o.a. debet aan de langzame wederopbouw.

RSD heeft zich tot taak gesteld om de allerarmsten te helpen. Dankzij een royale gift van de firma’s en medewerkers van de ondernemingsgroep konden veel hulpprojecten worden ondersteund. Eén ervan ligt ons bijzonder na aan het hart:

meer


27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland viert miljoenste reiziger

Droomreis naar de Oriënt voor de winnaars Dr. Ursula Schuster en dhr. Bernhard Wunder zijn razend enthousiast: «RSD levert puik werk.» Voor vaste RSD-reizigers dr. Ursula Schuster en Bernhard Wunder was het een fantastische afsluiting van de één week durende combinatiereis door twee landen ‘Cyprus en Turkije’. Zij waren begin december 2014 net teruggekeerd uit het Turkse noordelijke deel van het eiland Cyprus, waar ze wandelden in het spoor van de apostelen, antieke plaatsen bezichtigden en een fantastisch inzicht kregen in de historische bouwkunst van de Romeinse tijd.

meer


19.12.2014

RSD-vakantiegangers overhandigen gedoneerde boeken in Turkije

Evenals vorig jaar toont RSD een groot hart voor kinderen in de vakantieregio rondom Antalya. Want RSD brengt niet alleen de cultuur, de geschiedenis en de heerlijke natuur van Turkije dichter bij zijn reizigers, RSD maakt ook ontmoetingen met bewoners mogelijk.

meer


30.06.2014

Hoge scores voor RSD-chauffeurs

Onder een perfect georganiseerde educatieve reis van RSD vallen niet alleen zorgvuldig uitgezochte hotels of gekwalificeerde en vaak hooggeprezen reisleiders. Ook de buschauffeurs moeten echte professionals zijn: betrouwbaar en gericht op het welzijn van de gasten. Onze Turkse partner NBK Touristic in Antalya heeft er steeds een waakzaam oog voor, de behoeften van de gasten en de kwaliteitsnormen van RSD ter plekke om te zetten.

meer


26.06.2014

Hoog bezoek bij RSD in Antalya

Hij was gekomen om zijn waardering te tonen namens de provincie Antalya: Recep Yüksel, de plaatsvervangende gouverneur van Antalya die verantwoordelijk is voor toerisme en cultuur in de provincie.

meer


13.06.2014

De zware mijnramp van Soma

Schenking van 90.000 euro voor vertwijfelde families in bergdorpen RSD en zijn reisleiders helpen Het waren vreselijke beelden die ons bereikten van de plaats van het rampzalige mijnongeluk: Op 13 mei stierven 301 mijnwerkers in het west-Turkse Soma en lieten vertwijfelde families achter. Hun nabestaanden werd ondersteuning toegezegd. Maar vooral familieleden die rondom Soma in moeilijk toegankelijke bergdorpen wonen, waren slecht bereikbaar voor hulp.

meer
11.12.2013

Grote eer: RSD-vakantieganger 11 miljoenste gast in vakantieregio Antalya

De Duitse vakantiecharter uit Stuttgart landde om 14.30 uur in Antalya. Aan boord ook onze RSD-gasten Julia en Viktor August – in opperbeste vakantiestemming. Want op deze dag, eind november, begon hun enerverende educatieve rondreis in Turkije: een week in de voetsporen van de apostelen door Cappadocië.

meer


08.08.2013

Europa – wij komen eraan!

Als bij RSD de telefoons rinkelen, dan is Europa op stoom. Want de RSD-rondreis door Cappadocië of een schitterend hotel in Dubai worden ook in het Zweeds geboekt, het Frans of het Noors.

meer


06.06.2013

Lof van onze Turkse partners!

Onze Turkse partners spreken hun dank uit voor de uitstekende samenwerking met RSD. Met name de levendige uitwisseling draagt bij aan de tevredenheid van beide samenwerkingspartners en vooral die van de reizigers.

meer


02.02.2013

3-jarig jubileum voor een van Europa’s grootste educatieve-reis-organisatoren

Onze vakantiegangers zijn ervan overtuigd: Jubileum van een successtory. RSD heeft goede redenen om feest te vieren: Sinds ruim 3 jaar presenteert het geëngageerde team van reisspecialisten bijzondere reizen voor vakantiegangers die weten wat ze willen - en dat voor de beste prijzen. Hoe geliefd de zorgzaam geselecteerde educatieve reizen ondertussen zijn, laat een korte blik op de statistiek zien. Pas onlangs konden de 500.000e RSD-vakantiegangers verwelkomd worden gedurende een rondreis Turkije. Ze kregen als bedankje een luxueuze reis voor twee personen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

meer


01.06.2012

RSD Reise Service Deutschland GmbH in Myra

RSD verklaarde zich bereid om 100.000 Turkse Lira, omgerekend 50.000 euro, te schenken ter ondersteuning van archeologische opgravingen in Myra, in het zuidwesten van Turkije.

meer


Vergroting: