Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

RSD-Nieuws


13.03.2024

„We hebben al 26 keer met RSD gereisd!“

Een spontaan interview met de trouwste klanten van de reisgroep RSD:

De klanttevredenheid over de RSD Group is erg hoog. De meerderheid van onze gasten reist keer op keer met de touroperator. Hoe komt dat? Wat maakt vooral indruk op onze reizigers? We spraken een stel dat in de afgelopen tien jaar maar liefst 26 keer met ons heeft gereisd. Zij zijn onze trouwste klanten.

meer


15.02.2024

Altijd in de buurt van UNESCO Werelderfgoed!

Reizen met RSD betekent het beste van de wereld zien

Er zijn reizen waar we ons hele leven van dromen: eindelijk zijn waar de kruisvaarders vochten en koningen verbleven. Vol ontzag staan voor hun enorme paleizen en forten. Slenteren door beroemde steden, hun kleurrijke leven en ontroerende verhalen in je opnemen. Verwonderd kijken naar prachtige lagunes, afdalen in brede kloven en omhoog naar machtige bergketens.

meer


01.02.2024

Reisgroep van RSD Reise Service geëerd als TOP touroperator

Experts erkennen de bijzondere toeristische en economische slagkracht

RSD Reise Service is onderdeel van een van de grootste studiereisorganisaties in Europa, de RSD Groep, die onlangs is erkend als TOP-touroperator voor zijn „bovengemiddelde toeristische en economische prestaties“.

meer


08.11.2023

Reizen met RSD - voor mens, dier en milieu

RSD was een van de weinige Duitse bedrijven die een speciale prijs kreeg voor haar ecologische en sociale betrokkenheid in het toerisme. Dat heeft u recentelijk kunnen lezen.

meer
14.01.2021

Videokerstboodschap

Met deze videokerstboodschap van ons RSD -team sturen wij u in deze bijzondere dagen een heel bijzondere kerstgroet. Samen wensen wij u en uw gezin een fijn kerstfeest en een gelukkig en gezond 2021! Wij danken u voor uw loyaliteit en kijken met optimisme uit naar het komende jaar. Laten we samen de wonderen van de wereld herontdekken.

meer


15.12.2020

Samen met kinderen bomen planten

„Elke boom telt“, dat is het motto van het Plant-for-the-Planet-initiatief. Het plan streeft ernaar om het klimaat op aarde te redden met het planten van maar liefst 1000 miljard bomen planten tegen het einde van 2030.

meer


16.10.2019

De RSD-reisleiders: Professionals met hart en ziel

Wat maakt RSD-reisleiders zo bijzonder? Waarom zijn zij degenen die het succes van RSD en de hoge kwaliteit van onze reizen garanderen?
Hun magische formule is: Hoge competentie + veel menselijkheid = sterke persoonlijkheden. En dus de beste zorg voor de reizigers.
We hebben gesproken met enkele van de 500 collega’s die als reisleiders over de hele wereld voor ons werken. Wij hebben de gesprekken samengevat. Over wat zij waarderen aan RSD/TSS/FVF en hun gasten en vooral: wat zij van zichzelf verwachten.

meer


29.07.2019

Met RSD ontdekken we de wereld-
Interviews met vaste klanten

Het is reden voor een feest: RSD viert zijn 10e verjaardag!
In 2009 begon RSD met een reis naar Cappadocië. Vandaag de dag, in 2019, zijn wij met bijna 2 miljoen klanten een van de grootste touroperators van studiereizen in Europa met een wereldwijd topassortiment en een grote populariteit.

meer


27.06.2019

De Westcoast Kids lachen weer

Een geweldig tandartsproject in Zuid-Afrika met ondersteuning van RSD

Ongeveer 160 kilometer ten noorden van Kaapstad aan de prachtige westkust van Zuid-Afrika, ligt het dorpje Paternoster. Veel gezinnen wonen hier op de rand van het bestaansminimum. Dit betekent voor de kinderen:
Onvoldoende medische zorg. Ook voor tandheelkundige zorg. Van de 300 kinderen op de enige school in het dorp heeft 95 procent acute tandheelkundige behandeling nodig. Het hulpproject „Westcoast Kids“ is een enorme hulp voor de kinderen.

meer


25.05.2019

RSD viert zijn 10e verjaardag!

Het is reden voor een feest: RSD viert zijn 10e verjaardag!
In 2009 begon RSD met een reis naar Cappadocië. Vandaag de dag, in 2019, zijn wij met bijna 2 miljoen klanten een van de grootste touroperators van studiereizen in Europa met een wereldwijd topassortiment en een grote populariteit.

meer


03.04.2019

RSD is Hurtigruten's "Beste Partner" 2019

De uitgestrektheid van de Stille Oceaan voor de kust van Zuid-Amerika, de fjorden van Noorwegen op de mooiste zeereis ter wereld, het eeuwige ijs van Antarctica of de onbeschrijfelijke natuur van Groenland…

meer

10.07.2016

Vliegende start voor RSD

Nieuwe, spectaculaire educatieve reizen maken vakantie tot grote belevenis

RSD profiteert van zijn jarenlange ervaring als organisator van educatieve reizen en maakt een vliegende start: onze professionals voor reizen presenteren wereldwijd nieuwe, fascinerende bestemmingen – en dat in de bekende hoge kwaliteit.

Daarbij kunnen de gasten van RSD uniek werelderfgoed en geniale architectuur bewonderen. En tegelijkertijd genieten van de charme en het levensgevoel van vreemde landen en culturen op een kleurrijke markt, in romantische steegjes of bij vissers aan het strand.

meer15.03.2016

Turkse minister vol lof voor de inzet van RSD

Christian Funk, de eigenaar van RSD, en dhr. Mahir Önal, de Turkse Minister voor Toerisme en Cultuur, hadden tijdens de ITB, de toerismebeurs in Berlijn, een zeer welwillende gedachtewisseling. Dhr. Mahir Önal sprak zijn dank uit voor de uitstekende ondersteuning van het Turkse toerisme en waardeerde de grote inzet van RSD in Turkije. “De rondreizen bieden een prachtige gelegenheid om de overvloed aan culturele highlights binnen een korte tijd te leren kennen en zo het enthousiasme voor Turkije te vergroten”, bevestigde de minister.

meer


12.08.2015

RSD helpt na zware aardbeving in Nepal

Meer dan 8.500 doden vormen de treurige balans van de rampzalige aardbeving in april 2015 in Nepal. Ongeveer 8,6 miljoen mensen zijn direct getroffen, daarvan 1,2 miljoen kinderen. Hun dagelijkse leven werd vernietigd, ze hebben geen dak meer boven hun hoofd, velen hebben familieleden verloren. De voortdurende angst voor verdere aardbevingen en de grote armoede zijn o.a. debet aan de langzame wederopbouw.

RSD heeft zich tot taak gesteld om de allerarmsten te helpen. Dankzij een royale gift van de firma’s en medewerkers van de ondernemingsgroep konden veel hulpprojecten worden ondersteund. Eén ervan ligt ons bijzonder na aan het hart:

meer


27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland viert miljoenste reiziger

Droomreis naar de Oriënt voor de winnaars Dr. Ursula Schuster en dhr. Bernhard Wunder zijn razend enthousiast: «RSD levert puik werk.» Voor vaste RSD-reizigers dr. Ursula Schuster en Bernhard Wunder was het een fantastische afsluiting van de één week durende combinatiereis door twee landen ‘Cyprus en Turkije’. Zij waren begin december 2014 net teruggekeerd uit het Turkse noordelijke deel van het eiland Cyprus, waar ze wandelden in het spoor van de apostelen, antieke plaatsen bezichtigden en een fantastisch inzicht kregen in de historische bouwkunst van de Romeinse tijd.

meer


19.12.2014

RSD-vakantiegangers overhandigen gedoneerde boeken in Turkije

Evenals vorig jaar toont RSD een groot hart voor kinderen in de vakantieregio rondom Antalya. Want RSD brengt niet alleen de cultuur, de geschiedenis en de heerlijke natuur van Turkije dichter bij zijn reizigers, RSD maakt ook ontmoetingen met bewoners mogelijk.

meer


30.06.2014

Hoge scores voor RSD-chauffeurs

Onder een perfect georganiseerde educatieve reis van RSD vallen niet alleen zorgvuldig uitgezochte hotels of gekwalificeerde en vaak hooggeprezen reisleiders. Ook de buschauffeurs moeten echte professionals zijn: betrouwbaar en gericht op het welzijn van de gasten. Onze Turkse partner NBK Touristic in Antalya heeft er steeds een waakzaam oog voor, de behoeften van de gasten en de kwaliteitsnormen van RSD ter plekke om te zetten.

meer


26.06.2014

Hoog bezoek bij RSD in Antalya

Hij was gekomen om zijn waardering te tonen namens de provincie Antalya: Recep Yüksel, de plaatsvervangende gouverneur van Antalya die verantwoordelijk is voor toerisme en cultuur in de provincie.

meer


13.06.2014

De zware mijnramp van Soma

Schenking van 90.000 euro voor vertwijfelde families in bergdorpen RSD en zijn reisleiders helpen Het waren vreselijke beelden die ons bereikten van de plaats van het rampzalige mijnongeluk: Op 13 mei stierven 301 mijnwerkers in het west-Turkse Soma en lieten vertwijfelde families achter. Hun nabestaanden werd ondersteuning toegezegd. Maar vooral familieleden die rondom Soma in moeilijk toegankelijke bergdorpen wonen, waren slecht bereikbaar voor hulp.

meer
11.12.2013

Grote eer: RSD-vakantieganger 11 miljoenste gast in vakantieregio Antalya

De Duitse vakantiecharter uit Stuttgart landde om 14.30 uur in Antalya. Aan boord ook onze RSD-gasten Julia en Viktor August – in opperbeste vakantiestemming. Want op deze dag, eind november, begon hun enerverende educatieve rondreis in Turkije: een week in de voetsporen van de apostelen door Cappadocië.

meer


08.08.2013

Europa – wij komen eraan!

Als bij RSD de telefoons rinkelen, dan is Europa op stoom. Want de RSD-rondreis door Cappadocië of een schitterend hotel in Dubai worden ook in het Zweeds geboekt, het Frans of het Noors.

meer


06.06.2013

Lof van onze Turkse partners!

Onze Turkse partners spreken hun dank uit voor de uitstekende samenwerking met RSD. Met name de levendige uitwisseling draagt bij aan de tevredenheid van beide samenwerkingspartners en vooral die van de reizigers.

meer


02.02.2013

3-jarig jubileum voor een van Europa’s grootste educatieve-reis-organisatoren

Onze vakantiegangers zijn ervan overtuigd: Jubileum van een successtory. RSD heeft goede redenen om feest te vieren: Sinds ruim 3 jaar presenteert het geëngageerde team van reisspecialisten bijzondere reizen voor vakantiegangers die weten wat ze willen - en dat voor de beste prijzen. Hoe geliefd de zorgzaam geselecteerde educatieve reizen ondertussen zijn, laat een korte blik op de statistiek zien. Pas onlangs konden de 500.000e RSD-vakantiegangers verwelkomd worden gedurende een rondreis Turkije. Ze kregen als bedankje een luxueuze reis voor twee personen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

meer


01.06.2012

RSD Reise Service Deutschland GmbH in Myra

RSD verklaarde zich bereid om 100.000 Turkse Lira, omgerekend 50.000 euro, te schenken ter ondersteuning van archeologische opgravingen in Myra, in het zuidwesten van Turkije.

meer