Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

Over ons

RSD - Uw sterke partner
De RSD-bedrijvengroep is een van de grootste touroperators van studiereizen in Europa
Wij hebben meer dan 650 medewerkers en gediplomeerde reisleiders in onze groep
Actief in 11 Europese landen
Ongeveer 30 voordeelsreizen naar de populairste bestemmingen ter wereld
Goed genetwerkt met locaties in Kopenhagen, München, Londen, Dublin, Brussel, Straatsburg, Stockholm en Oslo
Tot nu toe: 2 miljoen gasten
Meer dan 2.000 samenwerkingspartners in heel Europa

RSD Reise Service Deutschland – dicht bij de klant

RSD is gespecialiseerd in culturele reizen. Het is een van de populairste reisorganisaties voor cultuurhistorische reizen in Europa!

De verkoop van reizen vindt voornamelijk via direct marketing en in samenwerking met bekende kranten, tijdschriften en postorderbedrijven plaats en op persoonlijke aanbeveling van tevreden klanten. Vanwege de uitzonderlijk hoge klanttevredenheid met een score van 8,5 kan RSD zich verheugen op een groot aantal terugkerende klanten! RSD heeft daarom in de afgelopen zes jaar al meer dan 2.000.000 gasten. mogen begroeten.

Het zorgvuldig geselecteerde en ruime productportfolio bevat interessante studiereizen naar Marokko, Malta, Cyprus, India, Israël en exclusieve luxe reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Als verantwoordelijke reisorganisator beschouwen we het als onze plicht om een positief effect op het toerisme te sorteren. We willen bijdragen aan duurzaam toerisme door middelen efficiënt in te zetten, voor kwaliteitsvolle jobs te zorgen, culturele rijkdom en variëteit te stimuleren en sociale gelijkheid en maatschappelijk welzijn te ondersteunen.

We creëren niet enkel vakantie-ervaringen. We brengen mensen van verschillende culturen met verschillende tradities bijeen, we ondersteunen het behoud van het cultureel erfgoed, we verbeteren de levensomstandigheden van de inheemse bevolking door jobs te creëren en we geven de economische ontwikkeling in onze landen van bestemming een duwtje in de rug.

RSD: topservice direct bij de klant.

RSD Reise Service Deutschland GmbH
Elsenheimerstraße 61
80687 München
Duitsland

Telefoon +49 (0) 89 / 211 290 11
Telefax +49 (0) 89 / 211 290 42

Algemeen directeur
Horst Zsifkovits


RSD in heel Europa

Door een uitstekende prijs-prestatieverhouding en een zeer positieve feedback van de samenwerkingspartners en de gasten kan RSD zijn reizen inmiddels in 10 verdere Europese landen aanbieden: