Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

RSD – Duurzaamheid

RSD Mission Statement

Als verantwoordelijke touroperator geloven wij dat het onze plicht is een positieve invloed uit te oefenen op het toerisme. Door aandacht te besteden aan efficiënt gebruik van hulpbronnen, te zorgen voor kwaliteitsbanen, culturele rijkdom en diversiteit te bevorderen, en sociale rechtvaardigheid en het welzijn van de gemeenschap te steunen, willen wij bijdragen tot duurzaam toerisme.

We creëren niet alleen vakantie-ervaringen. We brengen mensen uit verschillende culturen met verschillende tradities bij elkaar, steunen het behoud van cultureel erfgoed, verbeteren het leven van de plaatselijke bevolking door werkgelegenheid te scheppen en bevorderen de economische ontwikkeling op onze bestemmingen.

Tot dusver waren onze belangrijkste doelstellingen en prioriteiten op het gebied van duurzaamheidsbeleid: efficiënt gebruik van hulpbronnen, kwaliteit van de werkgelegenheid, culturele rijkdom, sociale rechtvaardigheid en welzijn van de gemeenschap. We willen op deze punten actief blijven en de activiteiten die wij reeds hebben ondernomen, voortdurend verbeteren. Ons management is betrokken bij de ontwikkeling van ons beleid en steunt de doelstellingen. Ons duurzaamheidsbeleid wordt ook weerspiegeld in de 5 waarden van de onderneming:

Waardering – we gaan met respect met elkaar om, dragen sociale verantwoordelijkheid, dragen zorg voor onze werkomgeving en ons milieu en zetten ons in voor eerlijkheid, openheid en solidariteit.

Enthousiasme – we werken met enthousiasme en genieten van goede producten en goede service. Wij zijn actief, ruimdenkend en oplossingsgericht.

Groei – we streven naar voortdurende ontwikkeling en leren van onze fouten.

Gezondheid – we hechten veel belang aan gezondheidsbewustzijn en steunen een bewust en gezond leven.

Teamgeest – samen lossen we het onoplosbare op. Teamwork is leuk en brengt het beste succes.

Actieve inzet en betrokkenheid is belangrijk voor ons. Daarom hebben we een duurzaamheidsbeleid ontwikkeld dat in het bedrijf geleefd en erkend word, die im Unternehmen gelebt und anerkannt wird. We werken aan voortdurende verbeteringen en verdere ontwikkelingen, zowel intern als met onze partners en voor onze reizen.


Travelife Partner