Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

26.06.2014

Hoog bezoek bij RSD in Antalya

Hij was gekomen om zijn waardering te tonen namens de provincie Antalya: Recep Yüksel, de plaatsvervangende gouverneur van Antalya die verantwoordelijk is voor toerisme en cultuur in de provincie.

Graag schoof hij aan voor de groepsfoto, met Recep Yavuz als vertegenwoordiger van RSD aan zijn zijde en omringd door goedgeluimde leden van het RSD-team in Antalya.

Dat goede humeur komt voor RSD, speciaal in Turkije, niet uit de hemel vallen: Met 200.000 aankomsten in het afgelopen winterseizoen was RSD een factor van belang voor het toerisme in Antalya. Recep Yüksel: «De provincie Antalya is zich zeer bewust  van de grote bijdrage die RSD levert aan het toerisme en de cultuur in Turkije.». De politicus benadrukte het belang van RSD als werkgever voor de regio, met name in het toeristische laagseizoen.

In opdracht van RSD regelt NBK Touristic het soepele verloop van alle educatieve rondreizen in Antalya. Directeur Recep Yavuz van NBK en zijn 350 reisleiders zijn als sinds jaren betrouwbare contactpersonen voor gasten van RSD. Ze geven uitleg, regelen zaken en weten altijd raad. Sterker nog: De reisleiders verzamelen geld voor projecten en organiseren boekenbazaars voor Turkse scholieren.

De hoge kwalificering van de reisleiders en buschauffeurs is een van de redenen waarom de RSD-rondreizen zo in trek zijn. NBK-Chef Yavuz: «RSD houdt er hoge standaards op na.  Onze gecertificeerde reisleiders beschikken zonder uitzondering over minstens 15 jaar beroepservaring en worden voortdurend bijgeschoold. Uit welk land onze gasten ook komen: de vakantiegangers worden in hun moedertaal begeleid, of het nu het Nederlands, Duits, Engels, Frans of Zweeds is.»

Antalya en RSD: Er is een persoonlijke band, er is vertrouwen en wederzijds waardering als professionele partner. Ook in de toekomst.


terug naar overzicht