Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

26.06.2023

Met RSD naar Turkije Een van de populairste bestemmingen voor studiereizen ter wereld

Unieke oude ruïnes en brede stranden aan de sprankelende zee, pittoreske oude stadjes en grote gastvrijheid: Turkije biedt dit allemaal en nog veel meer. Een werkelijk prachtige bestemming. En vanaf het allereerste begin een van de belangrijkste pijlers van het uitgebreide studiereizenportfolio van RSD Reiseservice Deutschland.

Spectaculaire hoogtepunten en een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding bij RSD helpen de vraag naar Turkije te stimuleren na de corona-crisis. RSD-gasten genieten van de fantastische natuur en bewonderen de buitengewone culturele diversiteit. We verblijven in geselecteerde sterrenhotels met het beste comfort – met exclusieve gratis uitbreidingen, vaak zelfs met een eigen strand.

Waarom RSD de hoogste klanttevredenheid in Turkije heeft, is ook te danken aan het professionele gidsenteam. Want deze vrouwen en mannen zijn echte kenners van het land met veel hart en verstand. Dit past perfect bij RSD – een van de grootste aanbieders van studiereizen in Europa. Hier is veel lof voor – bijvoorbeeld van professor Nevzat Cevik, een van de bekendste directeuren van opgravingen van oude vindplaatsen in het land: „Bedankt voor het tot leven brengen van onze goed bewaarde historische schatten, onze adembenemende landschappen en onze fascinerende geschiedenis voor een breed, educatief geïnteresseerd publiek!“

De Turkije-reizen die momenteel te boeken zijn in het RSD-assortiment bevestigen overtuigend de vriendelijke woorden van de expert: Tijdens de 15-daagse 5-sterrenrondreis door Cappadocië zult u dus niet alleen de ongelooflijke feeënschoorstenen in de Monnikvallei zien – een UNESCO-werelderfgoedlocatie. U kunt u ook verheugen op Antalya, de levendige parel aan de Middellandse Zee, op het labyrint van sub-Ierse steden – en natuurlijk op het klooster van de dansende derwisjen. Tijdens onze exclusieve tweeweekse rondreis door Lycië wandelen RSD-gasten in verwondering door Efeze, een van de belangrijkste ruïnes ter wereld. U ziet de unieke kalksteenterrassen van Pamukkale en de besneeuwde toppen van het Taurusgebergte. Of de Tempel van Artemis – een van de zeven wereldwonderen uit de oudheid.

Last but not least: Binnenkort gaan we ook Istanbul weer samen verkennen. Dit maakt een bezoek aan deze adembenemende metropool tot een onvergetelijke ervaring voor RSD-gasten. Gegarandeerd!


terug naar overzicht