Reisaanbeveling Europa Azië Amerika Afrika

24.06.2024

Sustainability Report 2024

In de afgelopen decennia is het bewustzijn van mensenrechten, klimaatverandering en milieubescherming sterk toegenomen.

We presenteren u graag ons Duurzaamheidsverslag 2024. Als een van de grootste studiereisorganisatoren in Europa gaat onze verantwoordelijkheid verder dan alleen het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige reiservaringen. We spelen een belangrijke rol in het vormgeven van een duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Ons huidige duurzaamheidsrapport laat zien wat we al hebben bereikt en waar we nog voor uitdagingen staan. Centraal staat onze voortdurende inspanning om duurzame praktijken in alle gebieden van ons bedrijf te integreren. In het interne management, bij het bewust maken van onze medewerkers, in de omgang met onze partners in de reislanden en op onze reizen.

Duurzaamheid is geen doel, maar een reis die nooit eindigt. We verbeteren onszelf voortdurend en leveren een positieve bijdrage aan onze planeet en zijn mensen.
We zijn blij dat u ons op deze reis vergezelt. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Samen kunnen we iets veranderen, volledig in lijn met ons bedrijfsmotto – Niemand doet het zoals wij!

Klik hier voor het Duurzaamheidsrapport


terug naar overzicht