Belangrijke informatie

Actuele informatie over het coronavirus

Ter bescherming van onze gasten annuleren wij alle reizen tot en met 31 agustus 2020 vanwege de huidige situatie rond het coronavirus.

De regering heeft besloten om de wereldwijde reiswaarschuwing voor de meeste Europese landen op te heffen per 15 juni 2020.

Dat betekent: samen kunnen we de pracht van deze wereld opnieuw ontdekken! We werken er hard aan om onze reizen voor te bereiden zodat u weer kunt genieten van een zorgeloze en onvergetelijke reis met RSD.

De reiswaarschuwing voor landen buiten het EU/Schengengebied is tot 1 juli 2020 van toepassing. Uiteraard zullen we geen reizen organiseren naar landen waarvoor een reiswaarschuwing bestaat.

Als uw reis niet kan worden uitgevoerd, wordt u uiteraard door ons gecontacteerd. Wij volgen de situatie op de voet en houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Uiteraard staan onze medewerkers van de klantenservice altijd klaar om uw verdere vragen te beantwoorden.

Het is uiteraard mogelijk om een reis te boeken voor het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021. Klik hier om ons zorgvuldig geselecteerde reisaanbod te ontdekken en de beste data voor het komende seizoen veilig te stellen.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.

RSD Reise Service Deutschland

Vergroting: